posts/pirati-se-ptaji-v-zajmu-verejnosti.jpg
19. března 2019

Piráti se ptají v zájmu veřejnosti

Plzeňští Piráti se ostře ohrazují proti výhružkám a zastrašování, které spustila ODS poté, co se Piráti začali blíže zajímat o situaci v Plzeňské teplárenské. Poté, co na páteční tiskové konferenci oznámili, že ověří na zastupitelstvu podezření, že se v Plzeňské teplárenské spalují kaly z Ostravy, přišla rázná reakce ze strany náměstka Pavla Šindeláře a předsedy představenstva teplárny Romana Jurečka.

posts/cityvizor-plzen-sramek.jpeg
7. února 2019

Lék na korupci je průhlednost hospodaření

Plzeňští Piráti plní sliby. Zaměřili se na transparentní účetnictví města. Na zastupitelstvu představili možnost, jak může město transparentně hospodařit za pomocí projektu Cityvizor.

posts/daniel-kus.jpg
1. října 2018

Plzeň by měla podporovat startupy

Rozhodnutí podnikat je sice motivované soukromým ziskem, nicméně jeho případný úspěch prospívá i občanům města nebo země. Téměř vždy je nutná odvaha, pracovitost a obrovské nasazení. To platí dvojnásob u tzv. startupů.

posts/jiri_rezek.jpg
26. září 2018

Chceme opravdové univerzitní město

„Plzeň není univerzitní město, ale město s univerzitou“, slýchám občas od svých kolegů na Západočeské univerzitě. Není to žádné slovíčkaření, skutečně je v tom rozdíl.

posts/lidri_UMOum_tiskovka.png
27. června 2018

Plzeňští Piráti představili hlavní body svého volebního programu

Plzeň 27. června 2018 – Plzeňští piráti uspořádali tiskovou konferenci. Na této konferenci byl představen lídr České pirátské strany na Plzeňský magistrát Pavel Bosák a ostatní lídři městských obvodů. V rámci tiskové konference představili pirátští kandidáti svůj volební program, s kterým se budou snažit uspět ve volbách a následně prosazovat na magistrátu.

posts/logo_napis.png
21. května 2018

Pozvánka na tiskovou konferenci - komunální volby 2018

Piráti Plzeň zvou novináře na tiskovou konferenci na téma představení volebního programu a lídrů v rámci komunálních voleb 2018 v Plzni. Brífink se bude věnovat představení hlavních programových bodů, které chtějí Piráti v Plzni prosadit. Program představí lídři kandidátních listin v rámci komunálních voleb na magistrát města Plzeň a městských obvodů 1, 2, 3, 4.