Mladí do politiky patří!

5. září 2018
Mladí do politiky patří!

Proč si myslím, že mladí patří do politiky?

Protože mladí nejsou ovlivněni dřívějšími totalitními režimy, tím pádem uvažují racionálněji, mají vlastní hlavu a uvažují demokraticky.

Vzhledem k naší nové vládě s důvěrou, je důležité si říct, že někde je problém, když se komunisté dostali k moci.

Já osobně jako člen Pirátské strany budu hájit demokratických hodnot, ale co je důležitější, budu to dál šířit mezi své vrstevníky. A vlastně už jsem začal, své kamarády, bývalé spolužáky a další mé přátele z okolí často zvu na naše veřejné schůze či akce s Piráty na pivo, kde jim ukazuji se svými dalšími členy, jak politika je pro náš stát důležitá. Musíme držet náš status demokratické parlamentní republiky.

Proto chci, aby byli už mladí politicky aktivní a je klíčové, aby se naše generace nerozutekla po všech okolních státech, ale rozvíjela náš domácí trh. Protože jinak je dost možné, že náš stát spolknou velké firmy a staneme se kolonií na jejich montovny